FOTO/VIDEO  Beljo najavio pobjedu

Damir Beljo press

Beljo je za medije izjavio da je nakon višetjednih priprema u Dusseldorfu kod Ivana Dijakovića u zavidnoj fizičkoj te psihičkoj spremi. O svom protivniku je imao što za reći:
„Kada smo predložili Rasulija WBO-u , odmah je prihvaćen jer ima zadnje pobjede te je atraktivan i ofanzivan boksač. Dosad u karijeri ima 4 poraza no svi su od jakih, tvrdih boksača. Ovo mu je najbolja šansa u karijeri , on pobjedom u ovoj borbi dobija puno toga , a ja previše gubim. Zasigurno očekujem dinamičan meč."

U slučaju pobjede , Beljo će se zaputiti na WBO konvenciju gdje će tražiti priliku da boksa za svjetsku titulu.
Riječ je preuzeo Boris Bošnjak , član BB Boxing Promotiona-a te ujedno i jedan od organizatora ove manifestacije. Konstatirao je da je ovo sportski projekt dosad neviđen na našim prostorima gledajući s aspekta marketinga , ali i organizacije. Uvodne borbe počinju od 19:30 sati , a u izravan prijenos BHRT će se uključiti od 22:15.

Također je istaknuo to da će 15.10, dan prije borbe biti obavljeno službeno vaganje u Mepas Mallu , što je prvi put da se takvo nešto radi u tržnom centru „među ljudima". Što se tiče posjećenosti , očekivanja su velika s obzirom da su upiti za ulaznice počeli stizat već prije 10-ak dana.