Mirko Filipović izgubio u prvoj rundi od Alekseja Oleinika

Aleksej Oleinik, Mirko Filipović, cro cop, Mirko Filipović Cro Cop, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović, ufc, gabriel gonzaga, Mirko Filipović, suspenzija, ufc, cro cop, cro cap, Mirko Filipović, Mirko Filipović Cro Cop, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović, cro cop, ufc,  UFC prvak, cro cop
Hrvatski 39-godišnji borac doživio je neugodan poraz u dvoboju u kojem su ga svi vidjeli kao apsolutnog favorita, uključujući i brojne uglednike koji su meč gledali iz publike, poput Fedora, Overeema, Mira i Jonesa.

No, ukrajinsko-ruski borac Aleksej Oleinik ostvario je pobjedu karijere. U meč je uletio prije samo dva tjedna, nakon otkazivanja Aleksandra Emelianenka, govorio je da nema pravu taktiku za Mirka, bio vrlo skroman, međutim kad je dvoboj počeo, započeo je dominantno i posao priveo kraju prije kraja prve runde.

Oleinik je bio taj koji je u nekoliko navrata srušio Cro Copa, dominirao u poziciji partera, a onda u zadnjih pola minute prve runde izveo zahvat gušenja. Naš je borac morao tapkati i tako predati meč.

Bio je to 11. poraz u karijeri Mirka Filipovića i grubo spuštanje na zemlju nakon impresivnog osvajanja K-1 World Grand Prixa u Zagrebu u ožujku.

Tportal.hr