Milan Bandić primio hercegovačke karataše

Milan Bandić, KK Hercegovina, Zagreb
...primio je jutros u Gradskoj upravi članove i vodstvo karate kluba Hercegovina - Zagreb koje su predvodili predsjednik Kluba Grgo Luburić i izvršna predsjednica Anica Kovač.

Čestitavši im na trudu, upornosti i sjajnim rezultatima koje su postigli zadnjih nekoliko godina, gradonačelnik Bandić naglasio je da bi ovaj sport trebalo još više popularizirati, što oni i čine na najbolji mogući način održavajući ovu razinu rezultata, ali im je posebno napomenuo da ne smiju posustati u školi i fakultetu jer im obrazovanje otvara sva vrata.

Uz zahvalu gradonačelniku na kontinuiranoj podršci koja im uvelike pomaže u svakodnevnom radu, gosti su ga upoznali sa svojim planovima i problemima te o mladoj ekipi igrača koja za klub ostvaruje vrhunske rezultate - u 2013. je pet natjecatelja Kluba osvojilo šest zlatnih te po osam srebrnih i brončanih medalja na svjetskim natjecanjima u Rusiji, Austriji, Francuskoj, Turskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Klub je, čulo se, otvoren za sve koji se žele baviti karateom na rekreativnoj, amaterskoj ili vrhunskoj razini te koji žele upoznati svijet borilačkih sportova.

Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić i v.d. glavnog tajnika Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović.

grude-online.info