FOTO  Marin Čarapina u prvoj rundi svladao Muhameda Mahmića

marin čarapina
Evo što je nakon još jedne sjajne borbe i pobjede za naš portal rekao Marin:

O kojem je turniru riječ na kojem si nastupio?

Nastupio sam na reviji Metković fight night, na koju me pozvao moj prijatelj i organizator Vladimir Ivan. Oturniru imam samo riječi hvale , vrhunski odrađena priredba.

Tko ti je bio protivnik?

Oko protivnika sam imao mali problem prvo je trebao nastupiti borac iz Sarajeva Ibrahim Odobašić koji je otpao, a onda je došla zamjena sjajan borac iz Zenice Muhamed Mahmić. O protivniku nisam znao ništa osim da dolazi iz Zenice, a na sučeljavanju sam primjetio da je vidno teži od mene.

Koliko je meć trajao i kako je završio?

U početku sam krenuo malo agresivnije, potom sam malo podcijenio protivnika spustio sam ruke i opustio se , i to me koštalo brojanja, nakon kojeg sam se uozbiljio i završio meč prekidom. Protivnika sam pogodio koljenom u glavu nakon čega je došlo do posjekotine i prekida meča od strane sudije već u prvoj rundi meča.

Da li si zadovoljan svojom borbom i formom?

S obzirom da su ovo K 1 pravila svojom borbom sam zadovoljan. Također u zadnji tren sam sazno da je organizator zamjenio protivnika, a što se forme tiče i nisam baš bio u top formi jer sam vukao ozljedu još od meča sa ukrajincem svjetskim prvakom Nika Chub koji je večer prije moga meča išao u lov na FFC Futures ugovor, koji je i osvojio. Ovom prilikom mu čestitam na tome. Radi te ozljede nisam mogao da treniram punim tempom, ali opet dao sam sve od sebe. Sada slijedi kratki odmor pa nastavak treninga . Također se želim zahvaliti svojim trenerima Miri Velagiću, Slavenu Planiniću , kondiciskom treneru Borisu Pandži i boks treneru Damiru Miletiću (Fanti) kao i svim mojim sponzorima koji su uvjek tu i koji mi rado uvjek izađu u susret.

Poruka navijačima za kraj?

Zahvaljivam se svima koji su navijali za mene i bili mi podrška , a također se posebno moram zahvaliti našim Ultrasima koji me uvjek podrđe moralno i dadnu mi dodatnu snagu za pobjedu.

HERCEGOVINA.info