Judo klub Hercegovac: Kup Hercegovine 2018

Judo klub Hercegovac

Tim povodom judo klub Hercegovac Mostar organizira judo turnir pod nazivom "Kup Hercegovine 2018".

"Za organizaciju turnira odlučili smo se još na početku ove godine. Naime, naš klub u ovoj godini slavi 55 godina postojanja stoga smo zamislili okupiti sve prijatelje kluba i na jedan dostojanstven način proslaviti našu obljetnicu. Organizacija turnira nije nimalo lagana. Naime po prvi puta u novijoj povijesti samostalno organiziramo jedan turnir. Turnir će okupiti oko 500 djece iz 7 zemalja Europe. Budući da nam je ovo naš prvi turnir ove brojke su i više nego dobre.

Što se tiče rezultatskog aspekta turnira na ovaj turnir gledamo kao i na svaki drugi, idemo dati sve od sebe i nastojati biti što bolji. Očekujemo jako dobru konkurenciju pa nam je ovo idealna prilika da vidimo kako naši natjecatelji trenutno stoje s formom budući da je ovo većini prvi turnir na početku druge polusezone. Za neke pauze nije ni bilo jer su sudjelovali na Euro kupovima i balkanskim prvenstvima. Naš klub je nakon ovog ljeta bogatiji za još dvije balkanske medalje i to one Lane Čović Stanić i Davida Pušića. Polusezona koja je iza nas je iznimno uspješna budući da smo osvojili čak 24 državne medalje od čega 11 zlatnih. Vjerujemo kako se nijedan klub u državi ne može pohvaliti ovakvim rezultatima", rekao je Marko Zrimšek trener u klubu te nastavio
Ovom prilikom se želimo kao klub zahvaliti svima onima koji su ovu našu

manifestaciju podržali u bilo kojem obliku u prvom redu to su Fonda za zaštitu okoliša, Benzinske crpke Oil- ac te Studentski centar u Mostaru. Zatim se želimo istaknuti Copy shop Mostar, Elite security, Guma M, Halo taxi 1506, Hercegovina vino, Hercegovka voda, Kraš, Loritč metrology, Suncokret pekare, Zk office, Autosalon Zoom, Videoton videoakustika. Također želimo zahvaliti judo savezu Bosne i Hercegovine, Gradskoj upravi grada Mostara i Sportskom savezu grada Mostara i svima koji su na bilo koji način pomogli pri organizaciji turnira.

Medijski su turnir podržali Dnevnik.ba, Naša tv, Večernji list, Pogled.ba, Hrvatski medijski servis te im se ovom prilikom srdačno zahvaljujemo.