Judo klub «Borsa» vrši upis novih članova u najbolju školu judo-a u regiji

U grad Mostar donese u prosjeku preko 500 odličja godišnje, a oko 10 Borsaša je i prva postava reprezentacije BiH te u sklopu reprezentacije nastupaju na zvaničnim turnirima širom svijeta.

Judo klub „Borsa" godišnje „proizvede" prosječno 10 državnih prvaka, a samo u posljednje četiri godine natjecatelji Borse osvojili su čak 14 medalja sa balkanskih prvenstava u različitim uzrasnim kategorijama, sa čim se mogu pohvaliti samo rijetki klubovi na prostoru Balkana.

Cilj i svrha samog kluba je popularizacija judo sporta, kao i sporta općenito, odvajanje mladih sa ulice i od raznih poroka poput cigara, narkomanije, alkoholizma i kocke što u zadnje vrijeme sve više uzima «maha» kod mladih. Judo klub „Borsa" poznata je i po vrhunskim rezultatima njezinih natjecatelja, naime, Borsini natjecatelji osvajači su mnogobrojnih odličja širom Europe.

Petar Zadro član spomenutog kluba u grad Mostar uz mnogobrojna odličja donio je i prvu medalju što se tiče Europskih prvenstva u poslije ratnom razdoblju, te je ove godine bio srebreni na olimpijadi mladih u Utrechtu.

Judo klub «Borsa» Mostar vrši upis novih članova u najbolju školu judo-a u regiji. Sve informacije možete dobiti na brojevima mobitela: 063/433-515, 063/858-515, 063/313-258, kao i na našoj Facebook stranici.

Sa djecom radi školovano osoblje, ukupno 7 trenera. Radi se u sekcijama, a glavni treninzi su u dvorani Judo kluba «Borsa» - jednoj od najopremljenijih judo dvorana u svijetu! Na ukupno 600m2 vrše se raznovrsne vježbe na trambolinama, sa pilates loptama, balans pločama i mnogobrojnim raznim rekvizitima potičući što opširniji razvoj funkcionalnih sposobnosti djece i učeći djecu judo tehnici, a samim time utječući na što bolju psihičku stabilnost djece, razvijajući ih pravilno da budu što kvalitetnije osobe u bliskoj budućnosti!

Više informacija možete pronaći i na službenoj stranici judoborsa.com.

PDF upisnog letka možete preuzeti OVDJE.