Judo klub Borsa uspješnu godinu zaključio u Vitezu

judo klub borsa u vitezu
Posljednji nastup zabilježio je sa nekolicinom svojih natjecatelja na Božićnom turniru u Vitezu, što je bilo 61. natjecanje na kojem Borsaši zabilježili nastup u 2016. godini, a Grad Mostar uspješno predstavljali širom Europe.

Natjecatelji Borse u 2016. godini osvajali su medalje na velikim međunarodnim judo natjecanjima, Balkanskim prvenstvima, Europskim kupovima i Europskim sveučilišnim igrama, a klub je bio i organizator najveće sportske manifestacije BiH u 2016. godini pod nazivom "Borsa OPEN".

Na čak 16 međunarodnih natjecanja ove godine Borsa je bila jedna od tri najuspješnije ekipe, a nastup su Mostarci zabilježili i na dva ekipna judo natjecanja na kojima su bili najuspješniji.

Natjecatelji Borse proglašavani su najuspješnijim natjecateljima državnih prvenstava i međunarodnih natjecanja. Judo klub Borsa je jedan od najuspješnijih judo klubova u BiH u 2016.

Spomenuti Božićni turnir održan u Vitezu okupio je oko 200 natjecatelja iz 28 klubova iz Hrvatske i BiH. Nastup je zabilježilo pet natjecatelja Borse. Svi su se okitli odličjima.

Rezultati turnira u Vitezu

ZLATO: Domagoj Jozeljić.

SREBRO: Ana Ujdur, Helena Čule, Tomislav Martinović, Domagoj Jozeljić (DS).

BRONCA: Filip Kolobarić.