Judo klub Borsa iz Mostara druga na jakom turniru u Češkoj

23.01.2017

Džudaši mostarske Borse ovog su vikenda uspješno zakoračili u novu sezonu. Nakon nedavno odrađenih uvodnih priprema u Kaštel Sućurcu, jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva grada Mostara vratio se nastupima na međunarodnoj judo sceni.

U organizaciji judo kluba iz Češke Trebove ovog je vikenda održan dvodnevni turnir u spomenutom gradu. Turnir, međunarodnog karaktera, pod nazivom "Velka Cena" okupio je veliki broj uzvanika, a natjecalao se oko 500 natjecatelja iz 67 klubova i četiri države.

Za Judo klub Borsu nastupalo je pet natjecatelja u uzrastima do 18 godina. Svi su briljirali odradivši odlične borbe i okitivši se odličjima, a po zbroju bodova (broj bodova i broj medalja po ekipi u odnosu na broj natjecatelja u ekipi) zauzeli su odlično 2. mjesto u ukupnom poretku.

Zlatne medalje su osvojili Josipa Brvenik i Aljoša Čvoro, dok su Ivan Jozeljić, Mario Jozeljić i Ana Ujdur osvojili brončane medalje.

Pred Borsom je zasigurno uzbudljiva natjecateljska sezona, a zanimljiv detalj je i taj da su već krenule prijave na poznati mostarski sportski događaj "Borsa OPEN 2017.". Prijava je tako stigla iz Velike Britanije, a ukupno dolazi 20 sportaša.

loading...