FOTO/VIDEO  Judo klub Borsa vrši upis članova u školu juda

škola juda
U grad Mostar donese u prosjeku preko 600 odličja godišnje, a Borsa Open međunarodni judo turnir koji organizira ovaj judo klub je među pet najjačih međunarodnih judo natjecanja u Europi. U jednoj kalendarskoj godini na području Europe organizira se preko 4000 međunarodnih judo turnira. Sudjelovanje na BORSA OPEN- ove godine potvrdilo je preko 1300 natjecatelja iz preko 130 klubova.

Zemlje sudionice ovogodišnjeg Borsa Opena koji je na rasporedu 01.10.2016. godine su: Slovenija, Češka, Nizozemska, Turska, Rumunjska, Italija, Švedska, Bugarska, Poljska, Bjelorusija, Moldavija, Albanija, Belgija, Makedonija, Ukrajina, Crna Gora, Gruzija, Bjelorusija, Njemačka, Kosovo, Austrija, Srbija, Velika Britanija, Slovačka, Litva, Latvija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina.

Cilj i svrha samog kluba je popularizacija judo sporta, kao i sporta općenito, odvajanje mladih sa ulice i od raznih poroka poput cigara, narkomanije, alkoholizma i kocke što u zadnje vrijeme sve više uzima «maha» kod mladih. Imena trenera i stručne kvalifikacije: Željko Zadro (crni pojas V. dan), Viktor Zovko (crni pojas II. dan), Franjo Zadro (crni pojas I. dan), Leo Zovko (crni pojas I. dan), Tomislav Vučić, Miljenko Vidovic, Željko Džeba i Vinko Sušac.

Sa djecom radi školovano osoblje, ukupno 8 trenera. Radi se u sekcijama, a glavni treninzi su u dvorani Judo kluba «Borsa» - jednoj od najopremljenijih judo dvorana u svijetu! Na ukupno 600m2 vrše se raznovrsne vježbe na trambolinama, sa pilates loptama, balans pločama i mnogobrojnim raznim rekvizitima potičući što opširniji razvoj funkcionalnih sposobnosti djece i učeći djecu judo tehnici, a samim time utječući na što bolju psihičku stabilnost djece, razvijajući ih pravilno da budu što kvalitetnije osobe u bliskoj budućnosti!

Osim glavne dvorane u Rodoču treninzi se još održavaju u Mostaru, Čapljini, Buni i Vojnu (Bijelo Polje).

Također u sklopu škole od ove godine kreće i JUDO VRTIĆ (IGRAONICA) - UTORKOM I ČETVRTKOM - u 18.15h! (uzrast 2-7 godina)

Želite li osigurati pravilan rast i razvoj Vaše djece? Želite li da na najoptimalniji način Vaša djeca zadovoljavaju potrebu za kretanjem i druženjem? Onda je Judo klub "BORSA" pravo mjesto za Vašu djecu! TRČANJE; PUZANJE; SKAKANJE; KOLUTANJE; IGRANJE- Zabavu za Vaše dijete prepustite nama! Neka Vaše dijete svoja prva motorička znanja uči kroz bavljenje bazičnim sportom kojeg je UNESCO 2015. godine proglasio najboljim za uzrast od 4 - 21 godine.

Naše zadaće su:
1) poticati višestran psihosomatski razvoj djece
2) razvijati navike vježbanja kod djece
3) osigurati povoljne uvjete za pravilan razvoj i poboljšanje dječjeg zdravlja
4) naučiti djecu da slobodno vladaju svojim pokretima, razvijati spretnost i sigurnost, jačati volju i karakter
5) utjecati na odgoj

Sve informacije o upisu u Borsu možete dobiti na:

063/433-515
063/858-515
063/313-258 (sekcija Vojno|Potoci)

ili na našoj facebook stranici i službenoj web stranici...