FOTO  Judistima Borse 18 odličja iz Splita i 1 odličje iz Austrije

Judo klub Borsa u Splitu

... Europe i Afrike. Članovi Borse okitili su se sa 18 odličja od toga: 4 zlatna odličja, 7 srebrenih i 7 brončanih odličja. Nakon natjecanja članovi Borse su se nalazili na trodnevnom judo kampu u kojem su sudjelovali judaši iz: Slovačke, Crne Gore, Srbije, Bugarske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Libije.

Trener Judo kluba "Borsa", Željko Zadro, izjavio je da su ove pripreme bile izuzetno važne Karlu Tomasu koji će skupa s Ivanom Marijanovićem nastupiti na balkanskom prvenstvu do 15 godina u Bugarskom gradu Sliven, stoji na službenoj stranici Judo kluba Borsa.

Odličja su osvojili:

U 11: 2002./2003. i mlađi

Monika Zadro (1. mjesto)
Domagoj Jozeljić (2. mjesto)
Antonija Jozeljić (2. mjesto)
Mirko Zelenika (3. mjesto)

U 13: 2000./2001.

Filip Ivanković (1. mjesto)
Jozo Zovko (1. mjesto)
Marija Zelenika (1. mjesto)
Darijan Faletar (2. mjesto)
Jure Zovko (3. mjesto)

U 15: 1998./1999.

Mia Maksumić (2. mjesto)
Karlo Tomas (2. mjesto)
Ivana Zelenika (3. mjesto)
Ilija Zelenika (3. mjesto)

U 17: 1996./1997.

Valentina Mihić (3. mjesto)
Domagoj Marić (3. mjesto)
Rijad Maksumić (3. mjesto)
Amar Maksumić (2. mjesto)

Seniori: 1992. - 1981.

Darko Zelenika (2. mjesto)

Mario Jozeljić srebreni u Austriji

Osim nastupa u Splitu dva člana Borse su nastupila i na natjecanju u Grazu (Austrija), točnije u Fronhleitenu pored Graza (14. Međunarodni judo turnir "Creativ-Graz").

Za judo klub Borsu na spomenutom međunarodnom natjecanju nastupili su braća Ivan i Mario Jozeljić . Mario je nastupio u kategoriji do 36 kg i osvojio je drugo mjesto. Odradio je pet borbi, a u četiri kola je savladao protivnike iz Austrije, Belgije, Mađarske i Slovenije dok je u finalu poražen od prestavnika Poljske Mateja Vaceka.

Ivan je nastupio u kategoriji do 45 kg i sa četiri pobijede i dva poraza zauzeo 5. mjesto što je također vrlo dobar rezultat samom činjenicom da je u njegovoj kategoriji nastupilo 32 natjecatelja iz različitih zemalja.

Na međunarodnom natjecanju „Creativ-Graz" nastupilo je 1353 natjecatelja iz 24 zemlje što također ukazuje na to da su Borsini prestavinici imali vrlo dobar nastup na ovome natjecanju. Nadamo se i daljnjem uspjehu braće Jozeljić kao i čitavog kluba.