Judisti mostarske Borse vikend zaokružila sa osvojenih 47 medalja

12.05.2013

Osim natjecanja u Mostaru članovi mostarske Borse jučer su sa dosta uspjeha "odradili" i natjecanje u Kaštel Sućurcu. Naime, u organizaciji Judo kluba Dalmacija Cement jučer se u Kaštel Sućurcu ...

... održao 13. Međunarodni memorijalni judo turnir "Mario Zebić". Na dosta jakom turniru našlo se preko 400 judista iz Italije, Slovenije, Slovačke, Albanije, BiH i Hrvatske.

U konkurenciji 50 klubova iz gore navedenih zemalja Judo klub Borsa je zauzeo 3. mjesto, osvojivši 22 medalje. Sa osvojene 22 medalje iz Kaštela i 25 medalja sa natjecanja u Mostaru članovi Borse su osvojili 47 medalja što je za svaku pohvalu.

Osvajači medalja sa natjecanja u Kaštel Sućurcu:

Zlatne medalje su osvojili:

Mirko Zelenika, Marija Zelenika, Jozo Zovko, Amar Maksumić, Mia Maksumić.

* Marija Zelenika i Mia Maksumić su se borile i u kategoriji starijih od sebe te su se i tu okitili sa zlatnim odličjima, potvrdivši tako titule prvakinja države od prošlog vikenda

Srebrene medalje su osvojili:

Mirko Zelenika (starija kategorija), Mario Jozeljić, Jozo Zovko ( st. kategorija), Ana Ujdur, Ilija Zelenika, Franjo Rozić.

Bronzane medalje su osvojili:

Mario Jozeljić (st. kategorija), Filip Ivanković, Jure Zovko, Josipa Brvenik, Ilija Zelenika ( st. kat.) , Vedran Marić ( osvojio broncu u svojoj kat. i u st. kat.), Ivan Jozeljić.

Hercegovina.info

loading...