Judaši mostarske ‘Neretve’ opet stopostotni

05.04.2015

U subotu, 04. travnja 2015. godine u Novoj Biloj održano je judo prvenstvo Herceg-Bosne za mlađu i stariju djecu te kadete i juniore, odnosno ...

... kvalifikacijski turnir za državno prvenstvo BiH. JK “Neretva” iz Mostara je imala osam svojih predstavnika, a osvojeno je isto toliko medalja. Svi natjecatelji “Neretve” su se plasirali na državno prvenstvo BiH. Ukupno su osvojene 4 zlatne, 3 srebrene i 1 brončana medalja.

Zlatne medalje su osvojili:
Vesna Vukoja +63 kg, st.djevojčice (prošlogodišnja prvakinja BiH i viceprvakinja Balkana)
Srđan Ajvaz -60 kg, st.dječak
Sandra Sivrić -78 kg, juniorke (također prošlogodišnja prvakinja BiH za st. djevojčice)
Andrea Ćorić -57 kg, kadetkinje

Srebrene medalje su osvojili:
Leonarda Vujević -63 kg, st.djevojčice
Andrea Ćorić -57 kg, juniorke
Sandra Sivrić +70 kg, kadetkinje

Brončanu medalju osvojio je:
Ante Galić -60 kg, kadet

A još jedan plasman na državno prvenstvo BiH osvojio je Mateo Puljić, osvojivši 5 mjesto u kategoriji -73 kg (juniori), sa dva poraza i dvije pobjede. Ovim rezultatom judaši „Neretve" su ispunili svoja i trenerova očekivanja što se tiče kvalifikacijskog turnira, a to je da se svi plasiraju na državno.

Odmah se okreću državnom prvenstvu, koja će se odžati u N. Travniku, 18.04.2015. za kadete i mlađu djecu, te u Trebinju 25.04.2015. za juniore i stariju djecu.

Trener, Majo Ćeško je zadovoljan plasmanom svojih natjecatelja, a ono što nam preostaje jeste da nastavimo sa pripremama i da se što bolje plasiramo na prvenstvu BiH, stoji u priopćenju kluba.

loading...