Judaši Hercegovca uspješni i u Cetinju

02.11.2015

Ovog vikenda je u Cetinju održan međunarodni judo turnir u organizaciji Judo kluba Crnogorac Cetinje na kojem su nastupili natjecatelji iz HRV, BIH, CG, SRB, KOS i ALB. Ukupno je bilo 300 natjecatelja.

Među ovih 300 našlo se i 7 najmlađih judaša iz Hercegovca i to u sastavu: Mario Novak, Ivan Miličević, Ivano Đinkić, Lana Čović Stanić, Ina Ravlić, Nina Grubišić Čabo i Antonio Arapović.

Od njih sedam čak šest ih se okitilo medaljama i to jednom zlatnom, tri srebrene i 2 brončane. Zlatni je bio Mario Novak, srebrene su bile djevojčice Ina Ravlić, Lana Čović Stanič i Nina Grubišić Čabo a brončani dječaci Antonio Arapović i Ivano Đinkić.

Bez medalje ovaj put je ostao Ivan Miličević, no upisao je 2 pobijede i 2 poraza te tako zauzeo peto mjesto u ukupnom poretku. Ovo je odličan rezultat za Hercegovce budući da su u Cetinje išli s pomlađenom ekipom ali i da je od 7 natjecatelja njih čak četvero bilo u finalu.

Nakon odrađenih borbi djeca su išla u obilazak grada i igru u jednom od parkića grada Cetinja te tako bili nagrađeni za uspješan nastup. Idući vikend ekipa mlađih i starijih pionirki Hercegovca putuje na jedan od najjačih turnira u regiji „Kikinda 2015" u Srbiji.

loading...