Judaši Hercegovca opet u vrhu

Judo klub Hercegovac

...pored Splita u tehničkoj organizaciji judo kluba Dalmacijacement. Ovo je bio 18-ti po redu memorijal „Mario Zebić" a okupio je 475 judaša iz 8 zemalja starog kontinenta i to HRV,CG,BIH,SWE,ALB,ITA,UKR i BEL. Judaši mostarskog Hercegovca su se istakli i pored izuzetno jake konkurencije osvojivši 8 zlatnih i 4 brončane medalje te su na kraju u konkurenciji od 37 ekipa zauzeli visoko peto mjesto i time u Mostar ponijeli još jedan pehar,čak šesnaesti u ovoj godini. Zanimljivo je kako na ovom turniru „Hercegovci" nisu izgubili ni jedno finale.

Osvajači zlatnih medalja iz Kaštel Starog: Nina Vukičević, Nika Zovko, Gabriela Raič, Mario Novak (zlato i u uzrastu starijih), Ivan Miličević, Stefan Juka i Ivano Đinkić
Brončane medalje: Gabriela Raič (dupli start), Luka Bubalo, Filip Lončar i Lorena Vučić. Hercegovac su još predstavljali i Tomislav Brkić, Ivana Buntić, Petar Kožul, Marko Čerkuč, David Senkić, Luka Ćorluka i Bojan Gačić.
Već slijedećeg vikenda nastavljaju se aktivnosti mostaraca te će juniori i mlađi kadeti nastupiti na državnom prvenstvu u Istočnom Sarajevu a ekipa dječaka i djevojčica do 12 godina sudjelovati će na velikom međunarodnom turniru u Austriji.