Judaši Hercegovca opet u vrhu - 30.09.2013

Na turniru je sudjelovalo nešto više od 200 natjecatelja iz BiH i Crne Gore. Treneri kluba Majo Ćeško i Mile Brkić su na ovaj turnir poveli tri svoja predstavnika i vratili se jako zadovoljni sa tri osvojena sjajna odličja.

Vesna Vukoja u kategoriji -57 kg (ml.pionirke rođ. 2001.g. i mlađe) bila je bez premca i osvojila zlatnu medalju. Dok je Sandra Sivrić u kategoriji +63 kg (st.pionirke rođ.1999. i mlađe) osvojila srebrnu medalju i Srđan Ajvaz u kategoriji -55 kg (ml.pioniri rođ.2001.i mlađi) također osvojio sjajno drugo mjesto i srebrnu medalju, izgubivši na bodove u finalnoj borbi od državnog prvaka Crne Gore.

„Uskoro nas očekuje veliki broj natjecanja, za koje smo se intenzivno spremali i nadamo se još boljim uspjesima", ističu treneri ovog kluba. Moramo naglasiti kako ove godine J.K. „Hercegovac" slavi 50 godina postojanja te da smo organizatori Međunarodnog judo turnira pod nazivom „Hercegovac Open" koji će se održati 09.11.2013. godine i ovim putem pozivamo sve prijatelje, zaljubljenike u ovaj sport i sport uopće da nam se pridruže na ovoj jako značajnoj manifestaciji za naš klub i naš grad te samim tim uveličaju našu 50-tu obljetnicu.