FOTO  JK Neretva: Svečani ispraćaj 2017. godine i dodjela nagrada Najbolji među najboljima

judo klub neretva
Unatoč tome što su mladi kao klub među prvima su u osvajanju zlatnih medalja za naš grad, državu i šire. Do danas klub je u 2017. godini ostvario iznimne rezultate osvojivši ukupno 335 medalja , najveći broj je naravno ipak onih nasjajnijih (zlatnih) 149, zatim 96 srebrenih i 90 brončanih medalja. Trideset puta su proglašeni za najuspješniji klub ili najuspješnijeg pojedinca za 2017. godinu.
Sada, već tradicionalnim Božićnim domijenkom klub je proslavio kraj judaške sezone i četvrtu godinu postojanja, pa su tom prilikom nagrađeni najuspješniji članovi iz protekle sezone. Domjenak i svečani ispraćaj 2017. godine, te izbor najuspješnijih održao se u restoranu „Kruševo" , uz podršku svih članova, roditelja i prijatelja kluba, kojima se i ovom prilikom trener Ćeško od srca zahvaljuje na podršci te lijepom druženju.
Posebno priznanje dobila je ekipa mlađih pionira koja je u 2017. godini deset puta proglašena za najbolju ekipu na raznim međunarodnim natjecanjima, a to su Stjepan Salmanić, Karlo Križanac, Hrvoje Knezović, Mak Hadžić, Sergej Jarendić, Rino Vrljić. David Brkić i Dragan-Paol Senkić.
Također za najuspješnije pojedince u ukupnom zbroju bodova i najvećim brojem medalja za 2017. godinu osvojili su Stjepan Salmanić i Srđan Ajvaz te tako dobili posebne plakete za postignute rezultate u oblasti judo sporta, promociju sporta i zdravlja, te nesebičnu podršku sportskim prijateljima.
Najuspješniji po uzrasnim kategorijama proglašeni su:
Najuspješniji ml.poletarac- Luka Bošković
Najuspješnija poletaraka- Lana Čarapina
Najuspješniji poletarac -Mak Hadžić
Najuspješniji ml.pionir- Karlo Križanac
Najuspješnija ml.pionirka- Korina Džidić
Najuspješniji st.pionir- Josip Previšić
Najuspješnija st.pionirka- Andrea Lončar
Najuspješniji ml.kadet- Mate Smiljanić
Najuspješnija kadetkinja- Vesna Vukoja
Najuspješniji kadet- Srđan Ajvaz
Najuspješniji junior- Ante Galić
Najuspješniji senior- Mateo Puljić
Najuspješniji trener- Ivan Jurić
Od osnutka kluba pa do sada sudjelovali smo u više različitih zemalja od Italije, Slovenije, Srbije, Bugarske, Turske, Rumunjske, Slovačke, Mađarske, Grčke, Crne Gore, Hrvatske , BiH i osvojili 1200 medalja i 87 pehara, što je veliki broj obzirom na naše relativno kratko postojanje, jer uzmimo u obzir da su iza nas tek tri i pol aktivne godine. Pored našeg velikog rada i truda ne mogu a da ne spomenem podršku svih dragih ljudi, koji nas prate i podržavaju, koji nam daju vjetar u leđa, sa nama dijele sve naše uspone i padove, bez kojih možda ne bi bili ovdje gdje smo sada. To su naše obitelji, roditelji, naši prijatelji, sponzori kojima se ovom prilikom još jednom od srca zahvaljujemo i nadamo se da će i dalje biti uz nas jer bez njihove podrške danas ne bi bili u prilici da proglasimo najuspješnije i najbolje među najboljima.