JK Neretva: Kup Viteza 2015

judo klub neretva, Vitez

Ovaj put za Neretvu su nastupili samo stariji pionir Srđan Ajvaz i kadet Ante Galić te ostvarili odlične rezultate. Ajvaz je osvojio zlatnu medalju, dok je Galić sa samo jednim porazom i tri dobijene borbe osvojio brončano odličje.

Galebice i galebovi mostarske "Neretve" su u 2015. godini nastupili na 33 turnira u 10 različitih država te osvojili ukupno 242 medalje i 14 pehara, od toga 102 zlatne, 72 srebrene i 68 brončanih medalja. Osvojene su četiri državne i jedna Balkanska medalja. Klub je imao nastup na dva Balkanska prvenstva i jedno Svjetsko, što za klub koji postoji nepune dvije godine predstavlja veliko zadovoljstvo, a i razlog da se sa ovim mladim ljudima nastavi kontinuirani rad ka njihovom putu za napredak i uspjeh uopće.

102 zlatne medalje za 2015 godinu

Može se reći kako je ovo svakako lijepa završnica godine koju su nam priredili upravo oni na koje ćemo se oslanjati u budućnosti, ističe trener kluba, Majo Ćeško.
Uprava kluba želi svim svojim članovima i sportskim prijateljima sretne nadolazeće blagdane, te mnogo sreće i još više odličja u narednoj 2016.godini.