JK Neretva: 4 člana izborila Balkansko i Europsko prvenstvo za kadete

20.04.2016

Na državnom judo prvenstvo BiH za kadete održanom u Bihaću za 2016.godinu četiri člana JK Neretve iz Mostara su izborila pravo nastupa na Balkanskom i Europskom prvenstvu. Odličnim rezultatom na državnom prvenstvu ...

...direktno su se plasirali, Vesna Vukoja, Samuel Matijević, Sandra Sivrić i Srđan Ajvaz.

Balkansko prvenstvo za kadete održat će se u Srbiji (Kikinda), dok će se Europsko prvenstvo održati u Finskoj (Vantaa).

„Kao trener prezadovoljan sam postignutim rezultatima, jer od ukupno 40 klubova koji su imali svoje natjecatelje mi smo definitivno među najmlađim klubovima, ako ne i najmlađi. Zanimljivo je i to da nakon manje od dvije godine od osnutka ostvarujemo bolje rezultate od klubova koji egzistiraju više od 10, 20, 30 godina. Ne bih poimenično nikog izdvajao, jer su svi naši natjecatelji bili sjajni i to isključivo iz razloga jer su iz svake borbe iz koje su izlazili bilo kao pobjednici ili kao poraženi bili raspoloženi i ponašali se kao pravi sportaši. Naši članovi su jednostavno uživali", rekao je trener Judo kluba „Neretva" Majo Ćeško."

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane pojedince i tvrtke koji bi svojim skromnim doprinosima ovim mladim sportašima i reprezentativcima BiH omogućili sudjelovanje na ovako velikim natjecanjima, da nam se jave na kontakte koje mogu pronaći na našoj stranici www.jkneretva.ba kako bi eventualno dogovorili modalitete sponzoriranja.

Naši mladi sportaši su dali sve od sebe da se plasiraju na velika natjecanja, nagradimo ih na pravi način......

loading...