JK Borsa: Trostruki državni prvak na pripremama u Kaštelu

07.01.2018

Judo klub "Borsa" sudionik je višednevnih priprema u Kaštel Sućurcu koji je okupio preko 500 mladih džudaša, više od ...

... 40 klubova iz 8 zemalja.

Napomenimo da je Judo klub "Borsa" u protekloj godini blistao odličnim rezultatima.
Judo klub "Borsa" iznjedrio je 8 pojedničanih zlata na državnim prvenstvima, a čak 3 puta je kolektivno proglašen najboljim judo klubom državnog prvenstva i to u uzrastu ml. seniora U23, kadeta U18 i ml. kadetkinja U16. Drugoplasirana je ekipa Bosne i Hercegovine u uzrastima juniorka U21, a trećeplasirana u uzrastima ml.kadeta U16, kadetkinja U18, juniora U21 i u sveukupnom poretku muškaraca i žena u konkurenciji seniora.

Osvojene su i dvije medalje na Balkanskim prvenstvima (Marija Zelenika - 2.mjesto u Turskoj - najbolji rezultat bh. reprezentacije na BP za kadete i kadetkinje 2017.) i Josipa Brvenik (3. mjesto - Grčka).

Petar Zadro je u svojim prvim seniorskim iskustvima zablistao zlatnom medaljom na Europskom kupu, te 7. mjestom na Prvenstvu Europe U23 i 7. mjesto na African Open-u održanom početkom godine u Casablanci (Marroco).

Godinu je obilježio i Borsa Open, koji je održan u listopadu protekle godine. Nastupilo je 1036 natjecatelja i 129 klubova iz 30 zemalja svijeta.

loading...