JK Borsa 12 balkanskih odličja u zadnjih 6 godina

... Crne Gore, Rumunjske i Bugarske u kategoriji do 66 kilograma, dok je Rijad (-73 kg) brončano odličje osvojio savladavši predstavnike Grčke i Rumunjske da bi u borbi za finale bio poražen od predstavnika Srbije. Rijadu Maksumiću je ovo prva balkanska medalja, dok je Petar već 4 godine najbolji judista balkana u svojoj kategoriji.

Judo klub „Borsa" sada broji ukupno 12 balkanskih medalja osvojenih u zadnjih 6 godina, a one najsjajnije posjeduju dva Borsina natjecatelja Franjo i Petar Zadro.

JK „Borsa" će i ove godine prirediti gradu jednu veliku sporstku manifestaciju. Naime, „Borsa" će biti organizator „3. Međunarodnog judo turnira „BORSA OPEN" koji će se održati 06.10. ove godine u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

Na natjecanju se očekuje preko 1000 natjecatelja širom Europe (Mađarska, Švedska, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Bugarska, Srbija, Crna Gora, Italija, Nizozemska, Albanija...).

„BORSA OPEN" je u samo 3. godine postala jedan od najjačih turnira na prostorima ovog dijela Europe, a jedan od glavnih razloga su upravo veliki uspjesi Borsini natjecatelja na međunarodnoj sceni.

Izvor: judoborsa.com