Iva Radoš izborila srebro u Sofiji

Iva Radoš
Kako javlja TKD Metalac, MATEJ NIKOLIĆ je nakon tri pobjede osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora do 68 kg. Pobijedio je Ammar Ashfaq Ahmeda (Pakistan) 13:3, zatim Owena Turnera (Velika Britanija) 18:8, te u finalu Teodora Zdravkova (Bugarska) 7:5.

IVA RADOŠ je nastupila u teškoj kategoriji seniorki u kojoj su bile prijavljene samo dvije natjecateljke te je tako unatoč porazu od Meksikanke Ashley Arana (3:9) osvojila srebrnu medalju. LUKA MAVRAČIĆ (seniori +87 kg) je pobijedio Kyriakosa Stratourasa (Cipar) 17:2, a u polufinalu izgubio od Jonathan Healyja (SAD) 12:27.

LUKA TURKALJ (seniori -54 kg) je bio slobodan u prvom kolu, zatim je pobijedio Shuhei Tomioka (Japan) 22:2, a u polufinalu izgubio od Meksikanca Jorge Hernandeza 12:23.

MARKO GOLUBIĆ(seniori -68 kg) je također bio slobodan u prvom kolu, a potom je pobijedio Pugliese Nicolasa (Italija) 32:11 i Amerikanca Khalfani Harrisa (2:0, zlatni bod); u polufinalu je izgubio od Grka Konstantinos Chamalidisa (0:2, zlatni bod). Tri naša seniora tako se vraćaju kući sa brončanim medaljama.

Čestitamo!

Tomislavcity