I Finska se pridružila velikoj mostarskoj judo manifestaciji BORSA OPEN

borsa open
Osim što svakodnevno stižu prijave iz već dosadašnjih zemalja sudionica, svako malo prijavi se i nova zemlja, a tako je prijavu poslao i judo klub s dalekog sjevera po imenu "Fudoshin" iz Finske koji će u Mostar doputovati nekoliko dana prije natjecanja.

Iako je Turska već standardna sudionica Borsa Open-a te je prijavljeno već nekoliko klubova iz spomenute zemlje bliskog istoka zanimljivo je da je novi klub po nazivu "Edirne Judo Olimpik Spor Klübü" najavio dolazak sa 30 natjecatelja. Također i talijanski klub iz Napulja najavljuje dolazak u malo većem broju (oko 35 natjecatelja).

Borsa Open je najveća manifestacija grada Mostara koja se upriliči u listopadu svake godine,a u posljednje 3 godine turnir masovno raste.

Iz organizacijskog odbora turnira navode da je organizacija u punom jeku, te da prijave očekuju sve do rujna. "S obzirom da smo "osvanuli" i na službenoj ruskoj stranici judo i sambo sporta očekujemo dolazak i ruskih klubova, te potvrdu dolaska klubova iz Estonije, Danske i Marocca." poručili su iz Judo kluba "Borsa.