FOTO  Hercegovac osvojio 22 medalje i 2 ekipna pehara

Judo klub Hercegovac
Da je zaista jak turnir potvrđuje da je na ovom turniru sudjelovalo oko 550 natjecatelja iz 43 kluba i 5 zemalja (BIH,HR,SRB,ALB i CG). Judo klub „Hercegovac" je opet bio uspješan na ovom turniru sa čak 22 medalje.
Osim medalja „Hercegovac" je proglašen najboljom ekipom u dvije kategorije i to dječaka do 8 god. I djevojčica do 8 god. Posebno za istaknuti je kako je „Hercegovac" u uzrastu djevojčica do 8 godina imao samo 3 predstavnice ali su sve tri osvojile prvo mjesto sa svim dobivenim borbama. Od ove 22 medalje 12 je bronci, 4 srebra i 6 zlata.

Osvajači medalja:

Zlatne: Ivano Đinkić, Rino Vrljić, Dunja Blažević, Lana Čović-Stanić, Nina Grubišić Čabo i Lana Artuković

Srebrene: Ivan Miličević, Anja Marić, Morana Kovač i Petra Mandlbaum

Brončane: Mario Novak, Antonio Arapović, Lukas Dragoje, Bruno Tomić, Luka Bubalo, Andrea Lončar (Dupli start), Anja Marić, Lana Gačić, Lana Artuković, Anđela Jurić, Ina Ravlić

„ Ponosni smo na ostvareni rezultat na „Kupu Mimoze" i očekujemo kako će se ovakav niz nastaviti i dalje. Ovi uspjesi su rezultati dobrog i sustavnog treninga koji provodimo i naravno truda i zalaganja naših članova. Poznato je kako se uloženo na treningu duplo vraća na natjecanju i ovo je najbolji dokaz toga" priopćeno je iz Judo kluba „Hercegovac".