Gorostas od 150 kilograma ulazi u MMA

ford
... već o bodibilderu koji se okušao i kao glumac u nekim filmovima. No, njegova impresivna pojava dat će publicitet KSW-u jer je široj javnosti uvijek zanimljivo gledati ovakve likove u borbama.

Ford je viši od dva metra i ima skoro 150 kilograma. Tijelo mu je tetovirano, a nosi nadimak ''Noćna mora''. Možda bi bio idealniji kandidat za tzv. kečere, američku predstavu gdje se lažni borci bacaju i glume borbu, ali Ford se želio okušati u stvarnoj borbi.

Novopečeni MMA borac u životu je igrao kriket. Sanjao je da će postati profesionalac.

- Bio sam izgubljen kada sam prestao igrati. Bio sam uvjeren da ću otići u profesionalce. No, to se nije dogodilo. Bilo je tu povreda, nisam imao sreće, a onda sam izgubio volju. No, zbog toga sam odlučio da ću uspjeti u nečemu - nedavno je opisao Ford svoj put.

Rekao je da je uvijek imao ludu ambiciju i želju za pobjedom.

- Danas putujem svijetom kao fitnes model, snimio sam nekoliko filmova - rekao je on.

Ford je glumio u filmovima poput ''Kingsman: The Golden Circle'' i ''Final score''. Naravno, uvijek glumi neke gorostase, jer to svojom pojavom uistinu jest.

No, što jedan bodibilder može u stvarnoj tučnjavi? Usprkos svojim istaknutim mišićima, njihova je pokretljivost vrlo, vrlo loša.

- Vjerovali ili ne, nekad sam bio vrlo pokretljiv. Vratit ću se, toliko znam. Smanjit ću masu treninzima i povećati rastezljivost i fleksibilnost. Ključ je eksplozivnost - napisao je nedavno na Instagramu.

Hejterima poručio neka pričekaju borbu

Početkom sljedeće godine vidjet ćemo koliko se Ford uspio prilagoditi sposobnostima borca. Ne znamo koga će mu KSW dati u prvom meču, ali sigurno da ring ili kavez nisu niti filmski set niti teretana.

- Vrijeme je da neistomišljenicima pokažem da su u krivu te da pokažem što se može s puno rada i fokusiranjem. Mnogo sam puta u životu nailazio na prepreke, vrijeme je da pređem još jednu. Budimo iskreni, svi mi želimo pobijediti i biti uspješni, ali pitanje je koliko ste spremni raditi - istaknuo je Ford.

Na pitanje zašto ovo radi rekao je da želi dati primjer svojim kćerima da u životu postoje samo one granice koje smo postavili samo sebi.

- Znam da mnogi ne razumiju i da će kritizirati, hejtati, govoriti svašta, ali to je sve OK. Čekajte noć borbe za krajnji zaključak - poručio je Ford.