FOTO  USPJEŠNA GODINA Taekwondo klub Cro Star nagradio najbolje sportaše

taekwando, Cro Star, nagrade, najbolji sportaši

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je jako uspješnu godinu, i to je 17. godina od osnutka kluba.

Natjecatelji Cro Stara aktivno su nastupali na turnirima u državi i inozemstvu i osvojili oko 200 medalja, 13 ekipnih pehara a 7 Mostaraca je proglašeno najboljim natjecateljima turnira.

taekwando,Cro Star,nagrade,najbolji sportaši

U klubu je održana svečanost dodjele nagrada najuspješnijim sportašima, pa su prvo nagrađeni osvajači medalja s državnog prvenstva, federalnog prvenstva i prvenstva Herceg Bosne, a potom su nagrađeni najbolji sportaši po uzrastima:

Najbolji dječak u kicku: David Rezo
Najbolja djevojčica u kicku: Doris Zlomislić
Najbolji vrtićanac: David Rezo
Najbolja vrtićanka: Lana Šunjić
Najbolji mlađi kadet: Antonio Rezo
Najbolja mlađa kadetkinja: Nika Šunjić
Najbolji kadet: Matej Vidačak
Najbolji junior: Denis Dujmović
Najbolja formašica: Iva Grbešić

Dodijeljene su i dvije posebne nagrade:
Najveći broj nastupa: Damir Ćubela
Najveći broj pobjeda: Antonio Rezo

Nagrađeni su i sportaši, koji su kroz cijelu godinu imali 100% učinak na turnirima. Trenerica Klaudia Marić nagradila je i trenere kluba Borisa Knezovića i Tea Jergovića, i zahvalila se svim roditeljima na potpori.

U klubu je održano i polaganje za učeničke pojaseve. 44 kandidata su stekla svoje novo zvanje.

VIŠI BIJELI POJAS: Ante Milićević, Lea Krešić, Martina Beljo, Petar Beljo, Sara Bošnjak, Luka Bošnjak, Marko Čuljak, Luka Čuljak, Marko Janeš, Ana Grbešić, Jana Krtalić, Klara Zeljko, Matej Šunjić, Sunčica Lasić, Dominik Baković, Lara Baković, Ivana Bušić, Anđela Glibić, Adam Glibić, Nikolina Šagolj, Klara Penavić, Ivano Kolobarić

NIŽI ŽUTI POJAS: Marko Bevanda, Ivano Skoko, Ema Prusina, Ela Prusina, Leonarda Šunje, Gabrijela Šunje

VIŠI ŽUTI POJAS: Romano Blažević, Matej Zelenika, Adrian Marinović, Iva Šunjić, David Rezo, Mihaila Komlen, Ena Pudar, Luka Pudar

NIŽI ZELENI POJAS: Lana Šunjić, Filip Bogadi, Luka Ivanković

VIŠI ZELENI POJAS: Filip Vidačak, Emilija Dolić, Mate Bandić

NIŽI PLAVI POJAS: Fran Bogadi

NIŽI CRVENI POJAS: Josip Bevanda

Pored redovnih klupskih aktivnosti Cro Star je organizirao i planinarenje na Planinicu, na kojem je sudjelovalo 36 djece i roditelja iz kluba s ciljem poticanja na zdrav život i rekreaciju.

taekwando,Cro Star,nagrade,najbolji sportaši

Roditelji inače imaju mogućnost rekreiranja u klubu za vrijeme treninga njihove djece, što je roditeljima velika pogodnost. Na ove treninge se nisu uključili samo roditelji kluba nego i inače odrasli, koji žele učiniti nešto za svoje zdravlje.

Trenerica Klaudia Marić organizira mnoštvo zabavnih aktivnosti tijekom cijele godine: izbor za najbolji crtež, izbor najbolje maske, Uskrsni turnir, klupski supertalent, turnir u stolnom nogometu, karting utrku, klupsku olimpijadu, odlazak u kino itd.

„Priveli smo još jednu uspješnu godinu kraju. Prezadovoljna sam rezultatima naše ekipe. Imamo i vrlo dobar podmladak, a upisalo se jako puno novih članova, od kojih neki već sada pokazuju potencijal za borbu. U 2020. godinu ulazimo s dosta novih planova i noviteta“, kazala je trenerica Klaudia Marić.