Emil Markić: Želim pobjedu, o porazu nikad ne razmišljam

Emil Markić, noć gladijatora, Čapljina, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, boks, Emil Markić, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Sombor, Emil Markić, boks, Emil Markić, boks, Emil Markić, Emil Markić, boks, Emil Markić

Jedan od najboljih bokača BiH i šire mostarac Emil Markić, 19.5 naći će se u ringu sa njemačkim boksačem Denisom Libeatu, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima 23 pobjede i samo jedan poraz. 

Glavna borba večeri za WBF (world boxing federation) titulu i naš mostarac sa 27 pobjeda od kojih 22 nokautom i 2 poraza ,garantira dobru borbu a grad će zasigurno biti na nogama. 

Markić se spremao najvećim dijelom u boksačkom klubu "Mostar", ali je također išao i u razne klubove na sparinge. Trenutno radi zadnji dio priprema u Hercg Novom, odakle u petak ide za Švicarsku. 

"Ja naravno očekujem i želim da pobijedim o porazu nikad i ne razmišljam niti je on opcija", kazao je Markić za naš portal.

Na pitanje o planovima za budućnost kazao je kako se odavno planira napraviti priredba u Mostaru, tako da bi njegov idući meč mogao biti u rodnome gradu, naravno ako bi ga grad i ostali financijski podržali. 

Live prijenos borbe možete pogledati na www.fight24.tv

Emilu želimo svu sreću.

hercegovina.info