Džudistima mostarske Borse 23 medalje u Kaštelima

judo borsa u kaštelama
... sportskoj dvorani u Kaštel Sućurcu, a okupio je oko 400 natjecatelja iz 28 klubova i 9 zemalja (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Italija, Austrija, Novi Zeland, Kosovo, Albanija). Judo klub "Borsa" opet je bio vrlo uspješan osvojivši 22 medalje od kojih je čak 10 zlatnih. U ukupnom poretku Borsa je zauzela 4. mjesto sa 101 bodem. Ispred Borse je bio domaćin JK Dalmacijacement (200), JK Pujanke iz Splita (139) te JK Solin (113).

Medalje su osvojili:

ZLATO:
Marija Zelenika (zlato i u konk. starijih), Domagoj Pušić (zlato i u konk. starijih), Jozo Zovko, Monika Zadro (zlato i u konk. starijih), Petra Zovko, Mirko Zelenika, Sara Prkačin.

SREBRO:
Tiho Bevanda, Lana Rozić, Tomislav Martinović.

BRONZA:
Petra Zovko (konk. starijih), Mirko Zelenika (konk. starijih), Lana Rozić (konk. starijih), Sara Prkačin (konk. starijih), Jozo Zovko (konk. starijih), Fran Marušić, Marita Marušić, Martino Ćorić (bronza i u konk. starijih), Filip Ivanković.

"Hrpe medalja koje svaki vikend donosimo u grad dokaz su samo kvalitetnog rada i ugodne atmosfere u našem klubu ali ono najbitnije za nas jeste djecu usmjeravati u sport i zdrav način života, socijalizirajući ih i ukazujući im na prave i istinske kvalitete života. Medalje nisu toliko značajne koliko je bitno djecu usmjeriti pravim putem u ovom 21. stoljeću. To ima najveći sjaj u sebi." priopćili su treneri Borse Franjo Zadro i Miljenko Vidović.

Natjecatelji Borse danas su nastupili i u Nizozemskoj u gradu Mierlu. Na natjecanju sudjeluje preko 1300 natjecatelja iz preko 150 klubova, a više informacija uskoro.