Devet medalja za Neretvu

judo klub neretva
...„Banja Luka Open 2018" gdje je domaćin bio JK Zvijezda Banja Luka, a turnir se održao u sportskoj dvorani Borik. Na turniru je nastupilo preko 500 natjecatelja iz preko 30 judo klubova iz Hrvatske, Austrije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.
Mostarske judaše predvodio je trener Ćeško koji je ujedno bio i jedan od sudaca na ovom turniru. Ukupno je nastupilo 10 mostarskih galebica i galebova, a u Mostar su se i ovoga puta vratili sa dosta osvojenih odličja, ovoga puta sa 9 medalja. Osvojene su 4 zlatne, 3 srebrene i 2 brončane.
Zlatne medalje osvojili su: Lana Čarapina -32 kg (U13), Hrvoje Knezović -66 kg (U13), Josip Previšić -73 kg (U15), Srđan Ajvaz -90 kg (U18).
Srebrene medalje osvojili su: Dragan Paol Senkić -50 kg (U13), Andrea Lončar -57 kg (U18), Mate Smiljanić -55 kg (U18). Brončane medalje osvojili su: Sergej Jarendić -66 kg (U15) i Karlo Križanac -66 kg (U15)
Pored turnira grad Banja Luka je domaćin i judo kampa koji se održava od ponedjeljka do četvrtka gdje su došle reprezentacije Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u uzrastima kadeta/kadetkinja, juniora/juniorki i seniora/seniorki.

Članica „Neretve", Vesna Vukoja priključila se reprezentaciji BiH gdje će pokušati odraditi nekoliko vrhunskih treninga sa najboljim iz naše regije i dodatno se pripremiti za Europsko kadetsko prvenstvo koje se održava u Sarajevu.