Cro Star pomeo konkurenciju u Čapljini

Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar, koji vodi trenerica Klaudia Marić, pomeo je konkurenciju i osvojio 32 medalje i pehar za 1. mjesto u sveukupnom ekipnom plasmanu.

Zlato: Antonio Rezo, Dorijan Matić, Fran Bogadi, Ivan Grle, Matej Sesar, Filip Vidačak, Iva Grbešić (2 zlata), Viktoria Penavić, Hrvoje Marijanović.
Srebro: Filip Vidačak, Ivan Grle, Leo Pupović, Petar Bosnić (2 srebra), Petar Vidačak, Marta Bevanda, Nika Šunjić, Jana Zubonja.
Bronca: Dorijan Matić, Luka Kovačević, Leo Pupović, Josip Bevanda, Roko Baković, Petar Vidačak, Lucija Kovačević, Luka Penavić, Marin Pole (2 bronce), Marko Samardžić, Nika Šunjić, Paola Pehar.
Ekipa Cro Stara zauzela jeekipno 1. mjesto u mlađim kadetima, ekipno 1. mjesto u vrtićancima, ekipno 1. mjesto u kicku za dječake, ekipno 1. mjesto u kicku za djevojčice, ekipno 3.mjesto u mlađim kadetkinjama, ekipno 4. mjesto u juniorima i to sve zajedno dovelo je mostarski Cro Star na 1. mjesto u sveukupnom ekipnom plasmanu.

Na rang listi u pojedinačnoj konkurenciji Ivan Grle je proglašen za najboljeg dječaka u kicku, Iva Grbešić je druga najbolja djevojčica i u mlađim kadetkinjama i u kicku, a Dorijan Matić je drugi najbolji vrtićanac.
„27 natjecatelja našeg kluba nastupilo je u Čapljini i izborilo se za 32 medalje i time su zaista ostvarili fantastičan uspjeh, što je pokazao i rezultat u ekipnom plasmanu. Čestitke cijeloj ekipi, koja je sve dala od sebe na turniru i pokazala veliki napredak." dodala je trenerica Klaudia Marić.