FOTO  Cro Star osvojio 9 medalja na državnom prvenstvu

Cro Star, taekwondo
Na ovom državnom prvenstvu je nastupio i mostarski taekwondo klub Cro Star. 10 njihovih natjecatelja je ostvarilo izvrstan rezultat osvojivši 9 državnih medalja: 5 zlata, 1 srebro i 3 bronce, i uz to još i ekipni pehar za 3. mjesto.

Državni prvaci su postali: Dora Marušić, Lora Milićević, Andrea Begić, Lea Marić i Hrvoje Marijanović.

Državni vice-prvak je Dominik Granić.

Treći u državi su: Damir Šunjić, David Marušić i Matej Weber.

Nastupio je još i Toma Bevanda, koji se odlično borio, ali sreća je malo više prevagnula na stranu njegovog protivnika.

Posebno treba pohvaliti mlađe kadete Hrvoja Marijanovića i Dominika Granića, koji su nastupili u istoj kategoriji. Svaki od njih je imao po 3 borbe sa svoje strane ždrijeba da bi se na kraju dva klupska prijatelja sastala u finalu.

Damir Šunjić je nastupio bolestan s visokom temepraturom ali je bilo bitno samo upisati se među osvajače medalja. David Marušić je zasigurno mogao dospjeti i u finale, no nekorektna sudačka odluka ga je zaustavila u polufinalu, dok Matej Weber također nije mogao dalje i to zbog ozljede.

Pet državnih prvaka iz Cro Stara su zaista pokazali nadmoć nad svim svojim protivnicima, a velike pohvale zaslužuje cijela ekipa Cro Stara, jer su na državnom prvenstvu zasjali usprkos umoru i velikom broju turnira tijekom cijele godine.

Cro Star je s ovim državnim prvenstvom završio s turnirima za ovu godinu. Jedino još treba organizirati polaganje za učeničke pojaseve u klubu, a treneri i suci kluba trebaju polagati za trenerske i sudačke licence.