FOTO  Cro Star: Osvojeno 6 medalja u Sarajevu

Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je odličan rezultat. I ovaj put su Mostarci dominirali svojim kategorijama, a osvojeno je 6 medalja, od toga 4 zlata, srebro i bronca. Marko Samardžić je proglašen najboljim kadetom turnira, a osvojen je i ekipni pehar za 3. mjesto u mlađim kadetima.

Zlato su osvojili: Marko Samardžić, Luka Bevanda, Matej Vidačak i Matej Sesar.
Srebro: Tomislav Tošić
Bronca: Andrej Matić

Marko Samardžić je i nedavno na turniru u Zenici proglašen najboljim kadetom, a i iz turnira u turnir niže zlatne medalje. Na turniru u Sarajevu je proglašen najboljim kadetom u konkurenciji 32 kadeta iz 11 država.
Luka Bevanda, Matej Vidačak i Matej Sesar cijele godine postižu uspjehe na turnirima u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Na ovom turniru je Matej Vidačak bio drugi najbolji mlađi kadet u konkurenciji 66 mlađih kadeta iz 11 država.
Tomislav Tošić je imao izvrstan nastup, i jedini tko ga je mogao zaustaviti je bio 3. s Europskog prvenstva u finalnoj borbi.

Andreju Matiću je ovo bila prva borba u novoj uzrasnoj skupini s drukčijim pravilima, no borbe je super odradio i pokazao kako se i s novim pravilima odlično snašao.
Ekipu je u Sarajevo vodio trener Damir Šunjić, a sudio je Miran Đorđevski.
„Ovo je posljednji turnir za Cro Star u 2017. godini. Ekipa je u Sarajevu odradila izvrstan posao, a mogu to reći i za ovu cijelu godinu. Gdje god smo nastupili osvojili smo pregršt medalja, naši natjecatelji su proglašavani najboljim a stalno smo osvajali i ekipne pehare. Do kraja godine nas još očekuje polaganje za pojaseve i proglašenje najboljih sportaša Cro Stara za 2017. godinu, a za 2018. imamo puno novih planova." rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara.