FOTO  Cro Star: 18 medalja i 3 ekipna pehara na turnirima u Vukovaru i Zagrebu

Cro Star, Vukovar, Zagreb

Mostarci su nastupili na 2 turnira i osvojili 18 medalja (6 zlata, 7 srebra, 5 bronci) i 3 ekipna pehara.

U subotu se održao Vukovar Open, na kojem je sudjelovalo oko 500 natjecatelja. Mostarski Cro Star nastupio je sa 7 natjecatelja, koji su se izborili za 7 medalja: 3 zlata i 4 srebra a osvojen je i pehar za ekipno 2. mjesto u kadetima. Zlato su osvojili: Hrvoje Marijanović, Tomislav Tošić i Jana Zubonja. Srebro su osvojili: David Marijanović, David Marušić, Dora Marušić i Una Damjanović. Ekipu u Vukovar je vodila trenerica Klaudia Marić.

U nedjelju se u Zagrebu održao vrlo jaki međunarodni taekwondo turnir Jastreb Open, na kojem je nastupilo oko 1.000 natjecatelja, a mostarski Cro Star se izborio za 11 medalja (3 zlata, 3 srebra, 5 bronci) i 2 ekipna pehara. Zlato su osvojili: Teo Planinić, Luka Penavić i Viktoria Penavić. Za srebro su se izborili: Luka Bevanda, Ivo Planinić, Matej Vidačak. Broncu su osvojili: Ivo Planinić, Matej Vidačak, Josip Bevanda (2 bronce), Luka Bevanda. Najmlađi natjecatelji Cro Stara su u uzrastu dječaka osvojili ekipno 1. mjesto, a u ekipnom plasmanu dječaka i djevojčica 2. mjesto. Ekipu u Zagreb vodio je trener Damir Šunjić.

Iz kluba se žele zahvaliti sponzoru 'Jako', koji je omogućio klubu odlazak na veliki međunarodni taekwondo turnir Jastreb Open u Zagrebu.
Mostarski Cro Star je završio s turnirima za ovu godinu. U klubu će se u 12. mjesecu još održati klupski turnir, polaganje za učeničke pojaseve i proglašenje najboljih sportaša kluba, nakon čega će svi članovi kluba imati kratku blagdansku stanku.