FOTO/VIDEO  Cro Copa ganjala policija: U Moskvi dobio 'dva živčana sloma i četiri infarkta'

"Pozdrav svima! Evo da se prvo od srca zahvalim na brojnim čestitkama koje su me zaista obradovale. Primio sam jako puno poruka i, nažalost, nisam ih sve mogao ni pročitati, a kamoli odgovoriti na svaku, ali veliko hvala svima vama koji ste me se sjetili.

Ovo je posljednji rođendan s pozivnim brojem 3, od iduće s 4 kreće i tako... Dok me ne zapadne dva metra bez geometra. A do tada, pojačavati treninge da kompenziram godine.

U subotu se vratio iz Moskve s press-konferencije, bilo je super. LEGEND organizaciju vodi stvarno super ekipa. Prva priredba koju su održali bila je zaista na vrhunskom nivou i žele tako raditi svaku iduću.

U Moskvi sam bio samo jedan dan praktički i nisam puno uspio vidjeti, ali smo Stipe i ja uspjeli dobiti dva živčana sloma i četiri infarkta od vožnje kroz Moskvu. Znači, 120-150 na sat kroz centar po pljusku, s razmakom od auta ispred od solidnih metar i pol. Još me noge bole od kočenja, a Stipe iščupao rukohvat na stražnjem sjedalu od straha. Da ne spominjem vožnju u kontra smjeru ispred Kremlja i potjeru policije, te pozivanje na megafon da izađemo van iz auta.

Nakon toga večera u nekom poznatom noćnom klubu-restoranu, ne znam kako bih to nazvao. Ljudi večeraju, a nekakav techno, house ili što već toliko nabija da sam biftek morao konstantno pritiskati nožem jer bi odletio s tanjura od vibracija, a bubnjići me još bole. Ne kužim kako netko može večerati u tim uvjetima i tu večeru još platiti, i to masno. Ali dobro, treba probati i to, a ja sam probao točno tri puta - prvi put, posljednji put i nikad više", prenosi Fightsite Mirkove doživljaje.