FOTO/VIDEO  Cro Cop 'propustio kroz šake' Gonzagu

Aleksej Oleinik, Mirko Filipović, cro cop, Mirko Filipović Cro Cop, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović, ufc, gabriel gonzaga, Mirko Filipović, suspenzija, ufc, cro cop, cro cap, Mirko Filipović, Mirko Filipović Cro Cop, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović, cro cop, ufc,  UFC prvak, cro cop
Brutalna je bila završnica subotnje borbe između Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage u Krakowu. Hrvatski borac je upisao pobjednički povratak u organizaciju UFC, a do trijumfa je došao u trećoj rundi.Baš kao što su prije osam godina laktovi bili najjače Gonzagino oružje u pobjedi nad Filipovićem, sada je naš majstor na isti način došao do slavlja. Laktovima je bacio Brazilca na tlo i potom ga šakama dokrajčio i promijenio mu izgled lica.

Koliko je Mirko uništio Gonzagu, svjedoči i podatak da je brazilski majstor hitno prevezen u bolnicu na detaljan pregled. Bio je na CT-u glave zbog potresa mozga, a liječnici su ga zakrpali s desetak šavova.

Bilo je krvi i na Filipovićevom licu. Gonzaga mu je u drugoj rundi rasjekao arkadu, tako da je i naš majstor mješovitih borilačkih vještina završio na šivanju, ali bio je to kudikamo manji zahvat od onog na Brazilčevom licu.