Cro Cop: Pokazat ću onima koji su me pokopali

Novinar Yahooa Kevin Iole objavio je tekst po nazivom 'Filipović je konačno pronašao strast'. Navodi se da je Cro Cop jedan od najpopularnijih boraca današnjice bez obzira na skroman omjer od kada je došao u UFC i kako mu treba pobjeda protiv Roya Nelsona da zadrži posao.

U tekstu se citira razgovor novinara i Mirka Filipovića koji je započeo vatreno.

'Sugerirate li da sam starac?' oštro je Cro Cop pitao novinara koji ga je upitao hoće li pobjedom protiv Neslona razuvjeriti skeptike da je njegovo vrijeme prošlo.

Hrvatski gladijator je u razgovoru potvrdio kako je potpuno spreman što je isticao i ranije.

'Trenutačno se osjećam kao da ovo nije moja zadnja borba. Definitivno ne. Pobijedit ću Nelsona. Uopće ne osjećam da je ovo kraj. Ni najmanje. Ja sam i dalje Cro Cop i borim se za pobjedu. Borim se da bi ljudima koji su me pokopali nakon dva poraza pokazao da mogu iskrsnuti iz groba', govorio je Filipović i dodao:

'Ne mogu izgubiti tri borbe zaredom. Ja sam još uvijek Cro Cop. Znam da moram pobijediti kako bih ostao u UFC-u. Ne podcjenjujem Nelsona. Udara divljim krošeima i ima tvrdu bradu, ali znam da ću ga pobijediti. Ako ga ne pobijedim, ispričat ću se svima.'

U opširnije razgovoru Cro Cop je priznao da ga brine odlazak u mirovinu.

'Sljedeće godine će biti 20 godina od kada sam se prvi put spremao za borbu. To je bilo za jedan boksački turnir u Hrvatskoj. Obožavam trenirati. Nije sve u novcima, no nisam idiot da bih se borio besplatno. Ja se borim za pobjedu. Mnogi kažu da ljudi koji provedu vrijeme u zatvoru ne znaju kako se ponašati kada izađu van. Ne znam hoću li ja imati isti problem kada prestanem s borbom. Mirovina me plaši. Moram vidjeti kako ću se nositi s njom. Trenutačno sam zdrav i spreman', zaključio je Cro Cop, a prenio YahooSports.