Cro Cop objavio šokantno pismo; iznio je dosad nepoznate detalje!

Mirko Filipović
Za Novu TV potvrdio je kako su to bile njegove posljednje borbe u karijeri. Međutim, dan kasnije otišao je korak dalje...

Po povratku iz Japana 42-godišnji Vinkovčanin Mirko Cro Cop Filipović nakon prospavane noći, gostujući na Novoj TV, kazao je:
'Da, ovo je definitivno kraj. Bio je ovo moj posljednji turnir, posljednje veliko natjecanje...'

No, kako to obično ide očito je Filipović želio još puno toga reći pa je za to iskoristio Facebook u kojem je detaljno objasnio u kako lošem stanju mu je koljeno te koliko mu je zdravlje narušeno. Iznio je dosad nepoznate detalje u ovom pomalo šokantnom pismu.

Stoga je odluka o povlačenju bila logična...

'Dragi prijatelji i svi vi koji ste pratili moju karijeru, želim vas obavijestiti, kako sam i rekao sinoć u dnevniku Nove TV da je RIZIN GP bilo moje posljednje natjecanje. Nažalost, zdravlje mi je narušeno i nisam više u stanju pratiti ubitačan ritam i super naporne treninge koji su nužni za bavljenje bilo kojim sportom a kamoli slobodnom borbom. Koljeno mi je teško oštećeno i puni se nekavom tekućinom nakon svakog napornijeg treninga a takav je svaki.
Čeka me peti operacijski zahvat na koljenu i deseti ukupno a točnu metodu kojom će se pokusati sanirati znat ću tek za nekoliko tjedana nakon što obavim magnetnu rezonancu. Na desnom koljenu su već prije 8 godina otišli krizni i kolateralni ligamenti, meniskus koji je izvađen a uoči ovih zadnjih priprema je stradala i hrskavica. I koljeno više ne može trpiti krvave treninge a ni ja, da budem iskren. Tokom ovih priprema išao sam preko granica boli da odradim pripreme kako sam ih zacrtao i da budem spreman kako treba.

tportal.hr