Cro Cop najavljuje veliki povratak u 2011

Cro Cop je povratio samopouzdanje, a tvrdi kako ga posljednji poraz od Franka Mira u rujnu nije previše uzdrmao, piše index.hr.

"Mislim da bi nakon svega napokon trebao biti sasvim fit. Puno sam uložio u treninge, terapije i vjerujem da će 2011. godina biti puno bolja nego prošla, štoviše vjerujem da će biti najbolja u karijeri, čak bolja i od one 2006. godine", rekao je Filipović.

"Imam dvije dobre opcije za borbu u veljači, ali sada ne mogu reći o čemu se radi, međutim smatram kako će jedna od opcija sigurno zaživjeti", dodao je.

Ove najave Cro Copa stigle su kao iznenađenje u borilačkom svijetu, jer je Filipoviću u rujnu određen najmanje šestomjesečni oporavak, nakon što mu je napravljen CT glave. Prema procjenama Mirko se u ring trebao vratiti tek sredinom travnja. Međutim, izgleda da ga poraz od Mira još uvijek dobro peče...

"Nisam bio ništa lošiji od Mira, a iskreno sam smatrao da ću izgledati mnogo gore u kavezu zbog svega što mi se dogodilo u proteklih mjesec dana. Na koncu i nije bilo tako loše. U kavez sam ušao sa samo 101 kilogram što je mnogo manje nego što inače imam", izjavio je Cro Cop odavši još jednom žal zbog nesretnog poraza.