FOTO  Članovi Judo kluba Hercegovac uspješno položili za više pojaseve

Judo klub Hercegovac, polaganje, pojasevi

Komisija se sastojala od tri judo majstora, glavni ispitivač je bio g. Karlo Prskalo, zatim g. Majo Ćeško i g. Marko Zrimšek. Pred komisiju je izašlo ukupno 50 članova koji su polagali za pomenute pojaseve.
Prvo su pred komisiju za polaganje KYU pojaseva pristupili članovi kluba koji su polagali za žuti pojas. Nakon što su pojedinačno prezentirali judo tehnike članovi ovoga kluba uspješno su položili za svoje prve judo pojaseve.

Članovi Judo kluba "Hercegovac" koji su uspješno položili žuti pojas:
Lana Artuković, Nina Artuković, Lana Gačić, Andrea Lončar,Anja Marić, David Filipović, Toma Marinčić, Bojan Gačić, Bruno Marić, Luka Medić, Bruno Tomić, Stefan Juka, Ina Ravlić, Petra Mandlbaum, Morana Kovač, Ivan Raguž, David Palac, Maksimilijan Sakić, Gabrijela Raič,Martina Rogić, Said Tikveša, Toni Šarić, Hrvoje Knezović.

Nakon polaganja za žuti pojas, pristupilo se polaganju za narančasti pojas. Članovi kluba koji su polagali za narančasti, zeleni, plavi i smeđi pojas su članovi koji treniraju duži vremenski period, a mnogi su se već i okušali na judo natjecanjima.

Članovi Judo kluba "Hercegovac" koji su uspješno položili narančasti pojas:
David Senkić, Ante Spajić, Luka Spajić, Ivan Jurić, Antonio Arapović, Dragan Paol Senkić, Anica Kraljević, Mario Lesko, Iva Martina Kraljević, Lana Čović-Stanić, Marino Škobić, Luka Bubalo, Matija Sesar, Luka Martinović,Nikola Blažević, Ivano Đinkić

Članovi Judo kluba "Hercegovac" koji su uspješno položili zeleni pojas:
Srđan Ajvaz, Samuel Matijević, Svebor Grubišić.

Članovi Judo kluba "Hercegovac" koji su uspješno položili plavi pojas:
Ante Galić, Zvonimir Smiljanić, Andrea Ćorić, Vesna Vukoja, Sandra Sivrić, Ivana Zelenika.
Članovi Judo kluba "Hercegovac" koji su uspješno položili smeđi pojas:
Ado Bajgorić, Borna Grubišić.

I nakon uspješno položenih pojaseva članovi komisije za polaganje pojaseva su podijelili diplome članovima kluba koji su uspješno položili za gora navedene judo pojaseve.