FOTO  Članovi Borse svečano dočekali viceprvaka Europe u judu Petra Zadru

Rijad Maksumić je u 1. kolu poražen od predstavnika Austrije Patricka Ganselmayera, dok je Amar Maksumić u 1. kolu savladao predstavnika Cipra Minasa Georgiouoma, a u 2. kolu poražen od predstavnika Ukrajine Grachinka Avagyanoma.

Rijadu i Amaru je ovo prvo europsko natjecanje, dok je treći predstavnika Petar Zadro postao viceprvak Europe. U finalnom susretu Zadro je poražen od predstavnika Srbije Strahinje Bunčića dok je u ostalim borbama Zadro više nego briljirao.

Upravo ta osvojena brončana medalja Petra Zadre na Europskom prvenstvu je povod jučerašnjeg okupljanja članova Judo kluba "Borsa" u judo dvorani u Rodoču. Petra Zadru je dočekalo oko osamdesetak članova kluba, njihovih roditelja i trenera.

Nakon dočeka i brojnih čestitki za osvojeno srebro, judisti su odradili trening da bi nakon toga fešta nastavljena do dugo u noć. Direktor sportskog saveza grada Mostara i gradonacelnik grada Mostara Ljubo Beslic  za sutra 28. lipnja u 13:00 sati organizirali su docek za Petra u prostorijama sportskog saveza.

Ekipa portala Hercegovina.info još jednom čestita ovaj veliki uspjeh, a narednih dana planiran je i interwiu sa viceprvakom Europe u judu, kao i pojedinim članovima jednog od najuspješnijih sportskih klubova grada Mostar.

U kakvom ozračju su članovi Borse dočekali svoga viceprvaka Europe možete vidjeti i putem fotografija.

Hercegovina.info

Foto: www.judoborsa.com