Članica Karate kluba Hercegovina Zagreb Maša Martinović zlatna na Europskim igrama u Bakuu

maša martinović, zlato, osvojeno zlato, karate, karate hercegovina
Naime, Maša Martinović, članica ovog karate kluba na Europskim igrama u Bakuu osvojila je zlatnu medalju, te je kao takva zauvijek zabilježena kao prva osvajačica zlata na ovim igrama, koje su se po prvi puta održale u glavnom gradu Azerbajdžana. Maša je u finalu rezultatom 5:0 svladala turkinju Hocaoglu, te time još jednom svima pokazala kako je ponos Hrvatske!

Samouvjereno i puna motiva za zlato krenula je od prve do zadnje finalne borbe te svoju pobjedu nije ni u jednim trenutku dovela u pitanje.

U tri mjeseca dva puta je uspjela postići pravu pobjedničku formu što nije nimalo lak zadatak koji su uspješno proveli trenerski tim u sastavu Danijel Vučić i Boris Vujičić uz neizostavnu podršku cijelog klupskog tima i stručnog stožera kluba.

Kada se sjetimo da umalo nije dobila pravu priliku da pokaže da je najbolja ove pobjeda imaju još jače značenje, no sada je definitivno potvrdila svima kako je klasa i da dolazi iz najboljeg kluba u Hrvatskoj iz Hercegovine Zagreb, kluba koji će donijeti još puno medalja za Lijepu našu.

Čestitke izborniku i stručnom stožeru reprezentacije kao i Jeleni Kovačević na osvojenom srebru te Ani Lenard na osvojenoj bronci - priopćeno je iz Karate kluba Hercegovina Zagreb.

Brotnjo.info