FOTO  Član mostarske Borse Mario Jozeljić na prijemu kod Gradonačelnika Širokog Brijega

Mario Jozeljić

Ovaj sedamnaestogodišnji član Judo kluba ”Borsa” iz Mostara bit će jedan od 17 mladih sportaša koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svojevrsnoj Olimpijadi mladih koja će od 21. do 27. srpnja u azerbajdžanskoj prijestolnici okupiti oko 3.600 sportaša i službenih osoba iz 50 država, javlja Jabuka.tv.

Plasmanom na EYOF postigao sam najveći osobni uspjeh u dosadašnjoj karijeri i bit će mi velika čast predstavljati svoj Grad Široki Brijeg i Bosnu i Hercegovinu na ovom značajnom natjecanju za mlade sportaše. Na EYOF odlazim pun samopouzdanja i vjere u osvajanje medalje, poručio je Mario Jozeljić na prijemu u gradskim prostorijama.

Mladi judaš koji će se na EYOF-u natjecati u kategoriji do 66 kilograma iza sebe ima vrlo plodonosno razdoblje karijere. Naime, na posljednjem državnom prvenstvu osvojio je čak tri medalje u tri različite kategorije. U kadetskoj kategoriji osvojio je zlatnu, a u juniorskoj i seniorskoj brončanu medalju.

Grad Široki Brijeg prepoznatljiva je sportska sredina i ovakvi rezultati naših sportaša dodatno potvrđuju tu činjenicu. Uvijek smo znali prepoznati i nagraditi iznimne sportske uspjehe i tako ćemo nastaviti i u budućnosti, kazao je gradonačelnik Miro Kraljević koji je mladom judašu uručio prigodne poklone te mu zaželio sreću na Olimpijadi mladih.