Član mostarske Borse Mario Jozeljić na prijemu kod Gradonačelnika Širokog Brijega

18.07.2019
1/3

Gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić upriličili su prijem za mladog sugrađanina Maria Jozeljića uoči njegovog odlaska na Olimpijski festival europske mladeži (EYOF) u Baku.

Ovaj sedamnaestogodišnji član Judo kluba ”Borsa” iz Mostara bit će jedan od 17 mladih sportaša koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svojevrsnoj Olimpijadi mladih koja će od 21. do 27. srpnja u azerbajdžanskoj prijestolnici okupiti oko 3.600 sportaša i službenih osoba iz 50 država, javlja Jabuka.tv.

Plasmanom na EYOF postigao sam najveći osobni uspjeh u dosadašnjoj karijeri i bit će mi velika čast predstavljati svoj Grad Široki Brijeg i Bosnu i Hercegovinu na ovom značajnom natjecanju za mlade sportaše. Na EYOF odlazim pun samopouzdanja i vjere u osvajanje medalje, poručio je Mario Jozeljić na prijemu u gradskim prostorijama.

Mladi judaš koji će se na EYOF-u natjecati u kategoriji do 66 kilograma iza sebe ima vrlo plodonosno razdoblje karijere. Naime, na posljednjem državnom prvenstvu osvojio je čak tri medalje u tri različite kategorije. U kadetskoj kategoriji osvojio je zlatnu, a u juniorskoj i seniorskoj brončanu medalju.

Grad Široki Brijeg prepoznatljiva je sportska sredina i ovakvi rezultati naših sportaša dodatno potvrđuju tu činjenicu. Uvijek smo znali prepoznati i nagraditi iznimne sportske uspjehe i tako ćemo nastaviti i u budućnosti, kazao je gradonačelnik Miro Kraljević koji je mladom judašu uručio prigodne poklone te mu zaželio sreću na Olimpijadi mladih.

loading...