Čitlučanin Rafael Pervan ostvario novu pobjedu u profesionalnoj boksačkoj karijeri

Rafael Pervan , boks
... Samoboru Čeha Milana Rusoa. Nakon prve profesionalne pobjede iz prosinca prošle godine Rafael je ovih dana u Opatiji ostvario i drugu pobjedu u profesionalnoj karijeri. Protivnik Rafaelu Pervanu u Opatiji bio je 28-godišnji bosanskohercegovački boksač Jasmin Dananović kojeg je Pervan pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

- Nakon trotjednih priprema u Zadru koje su bile fizički i psihički teške, za ovaj meč sam se još šest tjedana naporno pripremao s trenerom Vladom Božićem u svom Boksačkom klubu „Božić Gym" u Zagrebu. Ovo su mi bile najteže pripreme do sada koje su se pokazale opravdanim i uspješnim jer se trud isplatio. Iako sam zadovoljan mečom jer sam pobijedio tehničkim nokautom u 2. rundi, volio bih da je protivnik izdržao sve četiri runde kako bih stekao veće iskustvo. Trener je jako zadovoljan tehničkim dijelom moga meča. Posebno mi je drago što sam dobio velike pohvale i od akademije - rekao je Rafael Pervan nakon pobjede te dodao kako mu je ta pobjeda veliki poticaj za pobjede u novim mečevima.

Pod pokroviteljstvom „Salas Boxing Academy", jedne od najboljih svjetskih boxing akademija, prošlog je vikenda u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji održana zatvorena revija boksa, kojoj su nazočili i promotori te poznate akademije i na kojoj je Pervan svladao Dananovića.

citluk.ba