Borsa uspješna i u Češkoj, završne pripreme za ovogodišnji Borsa Open 2015.

21.09.2015
1/9

Osim natjecanja u Mostaru i na Pokalu Oplotnice članovi mostarskog kluba Borsa nastupili su i na izuzetno jakom natjecanju u Češkoj “Brno Cup”. Na natjecanju u Brnu osvojene su dvije medalje i to obje zlatne. Naime, njih su osvojili Petar Zado i Ivan Jozeljić.

Zanimljivo da je Borsa vikend iza nas imala svoje predstavnike na čak tri natjecanja u tri države. Na Kupu Mostara 2015. osvojene su 43 medalje, na Pokalu Oplotnice u Slovenije osvojeno je 6 medalje, a na natjecanju u Češkom Brnu osvojene su 2 medalje. Ovaj vikend Borsa je osvojila 51 medalju.

U ovoj godini članovi Borse osvojili su do sada 364 medalje, od toga 118 zlatnih, 104 srebrene i 142 brončane.

Završne pripreme za ovogodišnji Borsa Open
Judo klub "Borsa" nema predaha. U tijeku je proces organizacije najveće sportske manifestacije BiH pod nazivom Borsa OPEN, judo turnir, već prepoznatljiv širom svijeta održat će se u Mostaru početkom listopada. Za sad je najavljeno 16 zemalja sudionica, te će ceremonija svečanog otvaranja biti na sam dan natjecanja u 15 sati.

Turnir će otvoriti predsjedavajući predsjedništva BiH - dr. Dragan Čović, u pratnji gradonačelnika grada Mostara Ljube Bešlića, te premijera HNŽ Nevenka Hercega. Natjecati će se preko 1000 mladih sportaša te će grad Mostar taj vikend "vrvit" snagom i mladošću i svime onim pozitivnim što sport kao takav donosi.

loading...