Boksač se nakon pobjede srušio u svlačionici te preminuo u bolnici: Fanovi zamijetili čudno ponašanje u intervjuu

boksač, preminuo
Scott Westgarth, 31-godišnji boksač iz Newcastlea preminuo je u bolnici, javljaju britanski mediji. Njemu je pozlilo u subotu navečer nakon što je u borbi u poluteškoj kategoriji pobijedio Deca Spelmana.

U borbi su oba borca bila nokautirana, no na kraju je preminuli odnio pobjedu na bodove. Mnogi su bili oduševljeni borbom prije nego što je stigla loša vijest.

U intervjuu nakon meča mnogi su primijetili kako nešto nije u redu s Westgarthom koji se držao za glavu. Nakon toga se srušio u svlačionici te je hitno prebačen u bolnicu u Doncasteru.

Glavna borba večeri je nakon svega otkazana. Curtis Woodhouse, koji je trebao nastupiti kao glavna zvijezda je tada''tvitao'':

''Moje su misli s obitelji, nekad od cijelog uzbuđenja oko borbe zaboravite koliko je ovaj sport zapravo opasan. Moja borba s Wayneom Hibberterom ne znači ništa u usporedbi s ljudskim životom.''

Tragična vijest potvrđena je u ponedjeljak ujutro kada je promotor Eddie Heran napisao na Twitteru: ''Naše su misli s obitelji Scotta Westgartha, počivao u miru.''

Britanski boksači opraštaju se od kolege putem društvenih mreža, a službeni uzrok smrti zasad nije poznat.