6 odličja za karataše Zrinjskog na DBG open

KK Zrinjski, karate

U jakoj konkurenciji karate klub Zrinjski je osvojio 6 odličja i tako još jednom pokazao da uporan rad pod stručnim vodstvom daje odlične rezultate. Iako je ovo bilo otvaranje sezone i jedan od prvih turnira mladi karataši Zrinjskog su opravdali očekivanja trenera Antonia Kožulja i Marka Opančara koji su i ovaj put bili uz tatami.

Karataši koji su osvojili medalje se : Petra Bandić u kategoriji djevojčice kate srebrno odličje, Karlo Džidić dječaci borbe -40 kg srebrno odličje, Dora Rezić borbe djevojčice -37 kg srebrno odličje, Teo Falak borbe dječaci -30 kg brončano odličje , Igor Buhovac borbe dječaci -40 kg brončano odličje i Ivan Raič borbe dječaci -45 brončano odličje.
Broj odličja mogao je biti i još veći ali je nekoliko boraca izgubilo u borbi za odličja i tako ostalo na nezahvalnom 5. mjestu korak do medalje.

Uz ovako dobar rezultat želimo napomenuti da u karate klubu Zrinjski paralelno sa ovom događanjima traje i upis novih članova koji se održava kroz čitav ovaj mjesec u dvorani đački dom u Mostaru ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30-20:30 sati.