FOTO  4 medalje za Cro Star na turniru u Livnu

Cro Star

. Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, osvojio je 4 medalje na ovom turniru: zlato, srebro i 2 bronce.
Zlato je osvojio Dominik Granić u konkurenciji mlađih kadeta. Ovo mu je bio 7. nastup u ovoj godini, a osvojio je 6 zlata i jedno srebro. Aktualni je državni prvak, a pored medalja u BiH zlatne medalje je osvojio u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji.

Srebro je osvojio Martino Prce, također u mlađim kadetima. Martinu je ovo deseta medalja u ovoj godini, a više od polovine su zlatne. I on je nastupao u više zemalja: BiH, Hrvatska i Slovenija, a protekli vikend u Hrvatskoj je bio prglašen i najboljim dječakom u njegovoj uzrasnoj skupini.

Za bronce su se izborili Andrea Begić i David Marušić, koji su nastupili u juniorima. Andrea je aktualna državna prvakinja, i bila je proglašena najboljom juniorkom državnog prvenstva, a David je u ovoj godini imao najbolji nastup u Sloveniji, gdje je bio proglašen najboljim juniorom turnira, a posebno treba istaći i njegov nastup u Italiji, gdje je osvojio srebro.

Pored njih nastupili su još Nika Tomić i Toma Bevanda, koji su ostvarili po jednu pobjedu, no u punim kategorijama to im nije bilo dovoljno za medalju.
Ekipu je vodio Damir Šunjić, dok su na ovom turniru sudili Miran Đorđevski (sudac 2. klase) i Vlatka Živkušić (sutkinja pripravnica).
Turnir je održan u sportskoj dvorani Dalibor Perković-Dali s elektronskom opremom Daedo u svim uzrasnim skupinama.