FOTO   16 medalja za Cro Star u Zagrebu i Imotskom

Cro Star, Zagreb, Imotski

Na 2 turnira osvojeno je 16 medalja: 3 zlata, 3 srebra, 10 bronci.
U Zagrebu je održan veliki međunarodni taekwondo turnir 'Plemeniti turnir Zaprešića', na kojem je sudjelovalo 660 natjecatelja iz 6 zemalja. 5 natjecatelja Cro Stara se u vrlo jakoj konkurenciji izborilo za 5 medalja:
Hrvoje Marijanović, inače aktualni državni prvak, osvojio je zlato.
David Marijanović, aktualni državni vice-prvak, osvojio je srebro. U finalu je nažalost izgubio isključivo zbog sudačke greške.
Luka Penavić, Una Damjanović i Denis Dujmović osvojili su brončane medalje.
Turnir se održao na elektronskoj opremi Daedo na 10 borilišta, a ovaj turnir je bio i kriterijski za hrvatski taekwondo reprezentaciju, zbog čega je i konkurencija bila jako brojna i oštra.

U Imotskom je održan Memorijalni taekwondo turnir 'Josip Jović', na kojem je nastupilo 540 natjecatelja iz 3 države. Za Cro Star su pored kadeta i juniora nastupili i početnici i natjecatelji najmlađeg uzrasta, koji su se u brojnoj konkurenciji uspjeli izboriti za medalje, te zaslužuju veliku pohvalu.
Zlato su osvojili David Marušić (aktualni državni prvak) i Martina Arapović
Srebro su osvojili Mihaela Čolaković i Dominik Granić
A broncu su osvojili Dora Marušić (aktualna državna prvakinja), Sebastian Vučić, Ivo Planinić, Josip Bevanda, Roko Baković, Duje Živkušić, Viktoria Penavić.
Turnir je održan na elektronskoj opremi Daedo na 6 borilišta.
Treneri Klaudia Marić i Damir Šunjić su prezadovoljni uspjehom svojih natjecatelja, jer je konkurencija na oba turnira bila zaista brojna. Na turniru u Imotskom su sudili i suci Cro Stara Miran Đorđevski (sudac 1. klase) i Vlatka Živkušić (sutkinja 3. klase).