Žene trikovima tjeraju muškarce na prosidbu

Žene trikovima tjeraju muškarce na prosidbu
Šest od deset mladenki spletkarskim igricama natjeralo je svoje muškarce da ih zaprose koristeći svakojake taktike, pokazalo je najnovije istraživanje provedeno u Britaniji.
Stručnjaci su u ovoj anketi ispitali 3.600 žena u dobi od 16 do 50 godina, a čak 60 posto ispitanica priznale su da su koristile prljave trikove kako bi izmamile ponudu za brakom.

Dok ih je 32 posto maltretiralo partnera prijeteći da će ga ostaviti, 17 posto njih same su sebi slale cvijeće koje je "došlo od tajnog obožavatelja" kako bi svog partnera učinile ljubomornim. Deset posto ispitanica lagale su partneru da su trudne kako bi ih zaprosio.


"Muškarci imaju fobiju od vezivanja, pogotovo oni mlađi. Jedan od klasičnih načina da muškarca natjerate da vas zaprosi jest da očijukate s nekim drugim kako bi se on ponovno mogao zainteresirati za vas, a jedno od ekstremnih rješenja jest i da ga ostavite i počnete izlaziti s nekim drugim. Što se više udaljite od njega, sve će vas više ponovno željeti", izjavio je stručnjak za ljubavne veze Peter Spalton.

"To je ono kada želite nešto što ne možete imati, a ova klasična tehnika najomiljenija je među Europljankama. Naša su istraživanja bacila pozornost i na hrabru i ponekad zastrašujuću duljinu koje su neke spremne prijeći kako bi dobile svoje vjenčanje iz snova", zaključio je Peter Spalton.

net.hr