Ubila dečka pa stavila pijane fotke na Fejs

Facebook, samoubojstvo, Facebook, Facebook, Facebook, prevara, virus, Facebook socijalna mreža, oprez, Facebook socijalna mreža, novina na FB, dislike, na društvenim mrežama, društvene mreže, Facebook, špijuniranje, brisanje, faceboook, emocije, dislike, like, Facebook socijalna mreža, poruke, Facebook socijalna mreža, djeca, profil, Facebook, like, Facebook, zarada, Facebook, Facebook socijalna mreža, Facebook fenomen, faceboook, Facebook socijalna mreža, Facebook at Work, Facebook fenomen, Facebook, Facebook socijalna mreža, Facebook socijalna mreža, Facebook fenomen, Facebook socijalna mreža, objava na facebooku, status na facebooku, Facebook fenomen, objava na facebooku, Facebook, Facebook fenomen, Facebook socijalna mreža, blokada, Hercegovina, Facebook
Ashley M. Sullivan je 30. svibnja prošle godine izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginuo Alex Rozicki.

U studenom je izjavila da nije kriva za ubojstvo iz nehaja i vožnju u pijanom stanju. Međutim, sudac je doznao da je Ashley mjesec dana nakon nesreće putovala na Floridu i da je na Facebook stavila svoju sliku s natpisom "Pijana na Floridi".

"Muči me Vaše ponašanje nakon nesreće", rekao joj je sudac Matthew J. Murphy III. "To je razlog zašto Vas osuđujem na zatvorsku kaznu."

Iz istog razloga odlučio je da joj se sudi kao odrasloj. U izricanju kazne posebno je naglasio da joj nije dozvoljeno piti u sljedećih pet godina, te joj uzeo vozačku dozvolu. Nakon izlaska iz zatvora, još će ju godinu dana pratiti putem GPS-a. Mogao ju je osuditi na pune četiri godine zatvora, no ipak je odlučio protiv toga.

Ashleyin je primjer jedan od drastičnijih, no mnogi ljudi donose loše odluke kad je postavljanje fotografija na Facebook u pitanju. Potencijalni poslodavci ne žele vas vidjeti pijane, a potencijalni partneri u strastvenom poljupcu s drugom osobom. Pamet u glavu, i odmah uklonite sve pijane fotografije s Facebooka!