Stigao trailer za film “Western Stars” Brucea Springsteena

film, novosti, Bruce Springsteen, Western Stars

Nakon što nas je Bruce Springsteen prije koji mjesec počastio novim albumom “Western Stars“, stigla nam je i vijest kako se sprema njegova filmska verzija, predviđena za svjetsku kino distribuciju putem Warner Bros. Pictures. Također, stigao je i službeni trailer filma koji možete pogledati ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=nGqjav-KbDU

Teme pjesama koje se tiču ljubavi, gubitka, neumoljivog protoka vremena, uklapaju se u dokumentarnu filmsku priču koja evocira uspomene s američkog zapada, kako mitske tako i stvarne, kroz arhivske snimke koji se preklapaju s naratorovom (Springsteen) koji govori o inspiraciji za album Western Stars.

Film “Western Stars” pruža jedinstvenu priliku fanovima da 13 pjesama s istoimenog albuma čuju uz podršku benda i čitavog orkestra, pod krovom katedrale, preuređene stogodišnje staje, u vlasništvu Bossa.

Dugogodišnji suradnik Thom Zimny potpisuje režiju, zajedno sa Springsteenom, kojem je ovo redateljski debi. “Western Stars” je napisao i izvodi Bruce Springsteen, sa specijalnom gošćom – Patti Scialfa. Thom Zimny, Jon Landau, Barbara Carr i George Davis su producenti filma, dok je izvršni producent i kompozitor fimske glazbe, Bruce Springsteen.

Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Torontu (TIFF), a nakon toga, na jesen planirana je kino distribucija.

(muzika.hr)